جايزه‌هاي تحصيلي به دانشجويان صاحب استعداد برتر

اطلاعیه

اعطاي جايزه‌هاي تحصيلي به دانشجويان صاحب استعداد برتر كشور در سال تحصیلی 98-1397

بنياد ملي نخبگان بر اساس آيين‌نامه «اعطاي جايزه‌هاي تحصيلي به دانشجويان صاحب استعداد برتر»، تسهيلات ويژه‌اي از قبيل راتبة دانشجويي، اعتبار آموزش‌ياري/ پژوهش‌ياري/ فن‌ياري، اعتبار توان‌مندي آموزشي/ كارآفريني و اعتبار ارتباطات علمي را به دانشجويان مستعد دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي کشور اعطا مي‌كند.

شرايط بهره‌مندي از این تسهیلات و مهم‌ترين نكات آن به شرح زير است:

1. دانشجويان هر یک از دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي کشور که واجد شرایط مذکور در «شیوه‌نامة اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر در سال تحصیلی 98-1397» (برای مشاهده کلیک نمائید) هستند، مي‌توانند در این رقابت شرکت کنند.
  2. ثبت نام دانشجویان فعلی دانشگاه‌ها از تاریخ 05/04/1397 آغاز می‌شود و فرصت نهايي براي تكميل پرونده و ارائه درخواست، پانزدهم مرداد ماه سال جاري می‌باشد. ضروري است دانشجويان متقاضی، اطلاعات خود را به همراه تصاویر مدارك مثبته، در سامانة اطلاعاتي بنياد به نشانی sina.bmn.ir بارگذاري یا به‌روزرسانی كنند و پس از آن، حداکثر تا تاریخ 15/05/1397 گزينة «درخواست بررسی پرونده برای جایزه‌های تحصیلی» را در بخش «ثبت درخواست‌ها» در سامانه انتخاب كنند. شایان ذکر است این مهلت به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
  3. پس از بررسی پرونده‌ها و انتخاب برگزیدگان، نتایج از طریق سامانة sina.bmn.ir به اطلاع متقاضیان خواهد رسید. ثبت اطلاعات،‌ بررسي پرونده و اعلام نتايج، صرفاً از طريق سامانة مذکور و به صورت الكترونيكي انجام می‌شود.

یادآوری 1. لازم است دانشجویان، اطلاعات و مستندات مقطع تحصیلی فعلی و آخرین معدل خود را (تصویر وضعیت تحصیلی دانشجو در پورتال آموزشی دانشگاه) در سامانه بارگذاری نمایند؛ گفتنی است در زمان بررسی درخواست ها، آخرین معدل تحصیلی به‌روز متقاضیان، از دانشگاه محل تحصیل ایشان استعلام خواهد شد. اما برای اطلاعات تحصیلی و معدل‌های مقاطع قبلی، می‌بایست تصویر گواهی معتبر از دانشگاه در سامانه بارگذاری شود.

یادآوری 2 . زمان ثبت نام دانشجویان نوورود سال تحصیلی 98-1397 در هر یک از مقاطع تحصیلی، مهر ماه سال جاری خواهد بود که اطلاعیة آن متعاقباً در وب‌گاه بنیاد درج خواهد شد.

یادآوری 3 . با توجه به این‌که سامانه سینا به تازگی راه‌اندازی شده مانند هر سامانه ديگري ممکن است، در ابتداي كار با مشكلاتي مواجه شود كه با صبوري و همراهي مخاطبان و نيز دريافت بازخوردهای آنان، به تدريج مرتفع خواهد شد. از این رو خواهشمند است مشکلات، نظرات و پيشنهادهای خود را در خصوص این سامانه، به نشانی ریانامه contact-us@bmn.ir ارسال فرمایید.

یادآوری 4 . چنان‌چه در هر مرحله از بررسي‌ها مشخص شود متقاضي اطلاعاتي خلاف واقع را به بنياد ارائه كرده است، علاوه بر جايزه‌هاي تحصيلي، از ساير تسهيلات و حمايت‌هاي بنياد، محروم و عدم صداقت وي به مراجع ذي‌ربط، اعلام مي‌شود و حق پي‌گيري موضوع به صورت حقوقي نيز براي بنياد ملي نخبگان محفوظ خواهد بود.

ضميمه

ارسال کننده خبر: مهندسي پزشکي| | تاريخ: ۱۳۹۷/۰۵/۰۳