۱- آشنایی با اصول ایمنی و مراقبت های اولیه لازم پیش از شروع به کار در آزمایشگاه
۲- آشنایی با لوازم آزمایشگاهی و ظروف شیشه ای کاربرد هریک و تسلط بر کار کر دن با هریک
۳- آشنایی با دستگاه های آزمایشگاهی همچون سانترفیوژ ، pH meter ، پمپ های خلا ، سیستم های بوخنر ، oven، هیتر استیرر ، هود و ...
۴- روش های محلول سازی با غلظت دقیق
۵- تکنیک تبلور مجدد به منظور خالص سازی مواد
۶- تعیین نقطه جوش مواد
۷- تقطیر ساده ، تقطیر جزء به جزء
۸- استخراج از گیاهان ( استخراج مواد آنتی اکسیدان و ضد التهاب )
۹- کروماتوگرافی ستونی و لایه نازک
۱۰- آشنایی با روش های آنالیز دستگاهی ( HPLC, Spectroscopy UV-Visible)
۱۱- تهیه آلکن ها از طریق آب زدایی از الکل ها
۱۲- تعیین نقطه ذوب ، نقطه یوتکتیک
۱۳- تعیین وزن مولکولی
۱۴- تهیه آسپرین (سنتز)
۱۵- سنتز استر ها
۱۶- تهیه محلول pbs
۱۷- بررسی پیشروی واکنش های آنزیمی (اندازه گیری غلظت اوره یا گلوکوز )